tag:blogger.com,1999:blog-833815496792878957.post6097871047007560754..comments2023-08-26T17:04:55.222+03:00Comments on niam niammm...: Ryžių pudingas su mėlynėmis / puikios dienos pradžiaiLohttp://www.blogger.com/profile/13801335841519099738noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-833815496792878957.post-32404011451709289342010-07-08T18:31:44.141+03:002010-07-08T18:31:44.141+03:00Apvalieji ryžiai yra gerokai krakmolingesni už ilg...Apvalieji ryžiai yra gerokai krakmolingesni už ilgagrūdžius, virdami sugeria daugiau vandens, pasidaro labai švelnūs, beveik kreminiai, todėl desertams labiau tinkami nei ilgagrūdžiai. Pudingas su apvaliaisiais ryžiais išeis švelnesnis ir malonesnis valgyti; ilgagrūdžius irgi galite naudoti, tuomet prireiks mažiau vandens, o galutinis rezultatas labiau primins tiesiog skanią košę, o ne švelnų pudingą, bet "kaip pavadinsi, taip nepagadinsi :)"Lohttps://www.blogger.com/profile/13801335841519099738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-833815496792878957.post-57083442632639147432010-07-08T18:18:06.799+03:002010-07-08T18:18:06.799+03:00o ilgagrūdžiai ryžiai netinka? Ž
inau kad yra spec...o ilgagrūdžiai ryžiai netinka? Ž<br />inau kad yra specialūs "milch reis", tai jie tokie apvalučiai, tinka pudingams. o paprasti apvalieji kuo skiriasi nuo ilgagrūdžių, išskyrus formą? bandau su ilgagrūdžiais, manau vaikas su malonumu sušlamšUnknownhttps://www.blogger.com/profile/06237725760985475684noreply@blogger.com